Sant Cugat acollirà dos espectacles del festival El Més Petit de Tots


  • Comparteix:

'Planeta KA' / Font: LaSala Miguel Hernández

'Planeta KA' / Font: LaSala Miguel Hernández

El festival infantil El Més Petit de Tots trepitjarà Sant Cugat amb els espectacles 'Planeta KA' i 'Almazuela', que es representaran el 23 i 24 de novembre al Casal Cultural de Mira-sol. La iniciativa, impulsada per LaSala Miguel Hernández de Sabadell i coordinada a Sant Cugat pel Teatre-Auditori, té l'objectiu d'apropar el teatre als més petits amb espectacles itinerants per vuit equipaments de Catalunya.

El Més Petit de Tots s'adreça a nens i nenes de 0 a 5 anys i ofereix espectacles propers per despertar la curiositat artística dels infants. La 9a edició del festival arrencarà el 9 de novembre amb el muntatge 'The light garden', que es representarà a LaSala Miguel Hernández de Sabadell. A Sant Cugat, s'interpretaran 'Planeta KA', de la companyia Imaginart, i 'Almazuela', a càrrec de Robert G. Alonso. Les dues propostes s'emmarquen dins la programació del cicle 'Uaala en Família' que organitza la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

'Planeta KA' s'ubica en un planeta fantàstic i desconegut i convida els espectadors a descobrir els cràters, les coves i els racons secrets d'aquest indret. El muntatge s'adreça a infants de 18 mesos a tres anys i es representarà el 23 de novembre. 'Almazuela' recrea un entorn surrealista i narra una història molt visual en què els límits entre ficció i realitat es difuminen. L'espectacle tindrà lloc el 24 de novembre i va destinat a infants de sis mesos a tres anys.

El Teatre-Auditori s'encarrega de coordinar els espectacles a Sant Cugat. Segons el director de l'equipament, Pep Tugues, el festival és una oportunitat que la ciutat no pot deixar escapar.

Pep Tugues

És un festival que està creixent. S'ha anat obrint i té molt bona acollida. És una gran idea, no ens en podíem quedar al marge.


També formen part del festival el Teatre l'Aurora d'Igualada, el Mercat de les Flors de Barcelona, el Teatre Principal d'Olot, el Teatre de l’Escorxador de Lleida i el Teatre Municipal de Benicàssim. Enguany s'hi han incorporat el Teatre-Auditori de Sant Cugat i el Teatre Clavé de Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.