El 14è Concurs de Carrosses de Reis tindrà una comissió de seguretat


  • Comparteix:

Moment de la Cavalcada de Reis del centre d'enguany

Moment de la Cavalcada de Reis del centre d'enguany

El 14è Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis comptarà amb un Pla de Seguretat per millorar l'organització i bon funcionament de la rua. Membres dels Amics de la Regalèssia i de l'Ajuntament crearan una comissió de seguretat per comprovar que les mides de les carrosses no superin els sis metres de llarg, els 2'4 metres d'amplada ni els 3,5 metres d'alçada.

Els responsables de seguretat seran més estrictes amb aquells combois que no compleixin les mesures acordades i no podran participar. A més, dos dies abans de la cavalcada, un tècnic de l'Ajuntament comprovarà que les carrosses estiguin dins els paràmetres establerts. El coordinador del Concurs de Carrosses, Jordi Bell, ha explicat aquesta nova normativa a la primera reunió informativa.

Jordi Bell

Aquest any el que volem fer és potenciar el tema de la seguretat. Serem molt estrictes amb les mesures màximes amb les mesures màximes. No ha passat mai res i volem continuar així.


Les inscripcions per participar al Concurs de Carrosses s'obriran el 25 de novembre i s'allargaran fins al 17 de desembre, i es poden fer a l'Ateneu Santcugatenc o bé al correu electrònic amicsvetreg@gmail.com.

El recorregut de la Cavalcada de Reis 2014 serà el mateix que enguany, amb final a la plaça de Barcelona. En aquest punt, els Amics dels Veterans i la Regalèssia s'encarregaran de millorar l'organització perquè tothom que hi vagi pugui veure Ses Majestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.