Els joves de 14 anys tindran espai propi a Hoboken els dissabtes a la tarda


Temes relacionats

Hoboken reobre aquest divendres amb una oferta diversificada i nova decoració ( 6/set/13)

El gerent de la Sala Hoboken deixa el càrrec per motius personals ( 2/jul/13)

La Sala Hoboken redefineix la programació i s'obre a la ciutat (18/gen/13)

Música i ritme ja donen vida a la sala Hoboken (10/nov/12)

La sala Hoboken passa a ser un espai més a disposició de la ciutadania ( 7/nov/12)


  • Comparteix:

La Sala Hoboken estrena nova etapa / Font: Salahoboken.com

La Sala Hoboken estrena nova etapa / Font: Salahoboken.com

La Sala Hoboken estrena aquest dissabte un espai que vol ser 'la primera discoteca' per a joves de 14 a 17 anys del Vallès. La novetat s'emmarca en la nova etapa del local, que té nou gerent i propietaris, i referma l'aposta en el seu primer any de vida per oferir concerts i potenciar les actuacions de música local.

Nous propietaris i nova etapa. La discoteca continua oferint propostes en el nou rumb que ha encetat aquest setembre de la mà de l'empresa Portacenere S. L. El nou gerent, Robert Sanahuja, el tercer responsable que té l'espai, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que Hoboken estrena una discoteca per a joves de 14 a 17 anys els dissabtes a la tarda.

'Monster' és el nom d'aquesta discoteca sense venda d'alcohol i tabac que funcionarà de dos quarts de cinc de la tarda a deu de la nit. Així, diu Sanahuja, es respon a un segment de població en una aposta per ser referent en aquest àmbit al Vallès.

Robert Sanahuja

És una oferta que sabem que a Sant Cugat i als voltants no hi és. Els pares i els nanos de 14 anys no tenen aquest espai amb música.


En aquest sentit, Hoboken ha demanat a l'Ajuntament adherir el local a la targeta T-Jove perquè els joves puguin beneficiar-se de descomptes del 20% en l'entrada.

Hoboken consta d'espai club i sala de concerts. L'espai club funciona les nits de divendres, amb una oferta dirigida a majors de 21 anys amb concerts i també actuacions locals; i les nits de dissabte, amb música disco i un públic més jove.

Sanahuja ha subratllat que la sala de concerts és 'una iniciativa absolutament privada' i que, tot i que l'objectiu és fer negoci, l'espai està obert a parlar i negociar per acollir altres tipus d'esdeveniments relacionats amb la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.