El llegat modernista de Sant Cugat centrarà la museïtzació del Celler Cooperatiu


Temes relacionats

Foment completa la rehabilitació del Celler Cooperatiu 10 anys després (14/oct/13)

El Celler Cooperatiu prepara la seva inauguració per a aquesta tardor ( 2/set/13)


  • Comparteix:

El Celler Cooperatiu s'inaugurarà al desembre

El Celler Cooperatiu s'inaugurarà al desembre

La museïtzació del Celler rememorarà el passat agrícola local i farà difusió del llegat modernista que representa l'edifici de Cèsar Martinell. Així ho ha avançat aquest dijous el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, que ha anunciat que l'equipament s'inaugurarà al desembre i acollirà concerts de petit format i activitats culturals.

Restituir el Celler Cooperatiu en totes les seves dimensions és l'objectiu de la museïtzació que està duent a terme el Museu. L'objectiu és que els visitants aprenguin com funcionava la indústria vinícola local i l'impacte que va comportar la creació d'aquesta cooperativa.

L'equipament també explicarà els orígens de l'edifici, projectat per l'arquitecte Cèsar Martinell i considerat un dels principals exponents locals del modernisme català. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa', el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que el nou espai també es convertirà en la seu d'activitats culturals de diferents tipus.

Lluís Campins

Volem acollir activitats culturals: concerts, presentacions de llibres, etc.


El ministeri de Foment espanyol ha entregat aquest dilluns a l'Ajuntament, 10 anys després, les obres de rehabilitació de l'espai. Amb la inauguració del Celler Cooperatiu, el Museu ampliarà a tres les seves seus, comptant la del Monestir i la de la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.