Saxophone Summit inaugura el Festival de Jazz de Barcelona al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Tres saxos portaran el jazz al Teatre-Auditori / Font: Teatre-Auditori

Tres saxos portaran el jazz al Teatre-Auditori / Font: Teatre-Auditori

El Festival de Jazz de Barcelona dóna el tret de sortida a Sant Cugat amb el concert Saxophone Summit que protagonitzen els saxofonistes Joe Lovano, Ravi Coltrane i Dave Liebman. El Teatre-Auditori acull l'actuació d'una hora i mitja de durada i que té lloc a les nou del vespre amb un preu d'entrada de 24 euros.

Saxophone Summit torna a invocar l'esperit desafiant de la darrera època del revolucionari John Coltrane aquesta vegada amb Ravi Coltrane substituint el desaparegut Michael Brecker. Una batalla de saxos que demostra la creativitat del que molts consideren els més íntegres, lliures i creatius del jazz del segle XXI.

Els tres saxofonistes aniran acompanyats pel piano de Phil Markowitz, el contrabaix de Cecil McBee i la bateria de Bily Hart. Abans de l'actuació jazzística, el Cafè Auditori acollirà a dos quarts de vuit del vespre una presentació en anglès sobre l'espectacle. Anirà a càrrec de l'escriptor i crític de jazz novaiorquès Ashley Kahn, els tres saxofonistes del concert i el director artístic del Festival de Jazz, Joan Anton Cararach. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.