El 'Pere i el Llop' de l'OSSC descobreix l'espectacularitat de la música clàssica


Temes relacionats

Josep Ferré (OSSC) parla al SAF sobre l'obra 'Pere i el llop' (22/oct/13)

La Simfònica proposa un quadrimestre amb Verdi, Wagner i Prokófiev (12/oct/13)


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

Un original muntatge de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha acostat aquest diumenge la música clàssica al públic familiar. El Teatre-Auditori ha acollit 'Pere i el Llop', que de la mà de la formació i de l'actor santcugatenc Jordi Bosch, a més de projeccions audiovisuals, ha endinsat el més petits en aquest gènere.



Es tracta d'un innovador muntatge produït per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. De fet, la varietat d'elements fa que l'espectacle sigui tant per acostar els més petits al món de la música clàssica com per a un públic adult, que pot gaudir de la dificultat d'interpretació de la peça del compositor rus Sergei Prokofiev.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha explicat que la sincronització entre la música, la veu i les projeccions ha estat el principal repte d'aquest espectacle.

Josep Ferré

La dificultat ha estat la sincronització i ho hem aconseguit. A més, és una producció pròpia.


'Pere i el Llop' és el primer concert del programa de la formació, que planteja propostes eclèctiques per acostar-se al públic durant aquest primer quadrimestre. El proper concert de l'OSSC serà el 29 de novembre, quan l'orquestra interpretarà peces de Verdi i Wagner per donar a conèixer el món de l'òpera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.