'War witch (Rebelle)' retrata el conflicte dels nens soldats de l'Àfrica


  • Comparteix:

Imatge promocional del film. Font: Item7

Imatge promocional del film. Font: Item7

La pel·lícula canadenca 'War witch' (Rebelle) és la proposta del Cicle de Cinema d'Autor per aquest dijous. El film, en francès i en lingala, és un drama que explica la història de Komona, una jove de 12 anys immersa en una guerra civil a l'Àfrica subsahariana i que és criada pels rebels amb la intenció de convertir-la en una nena soldat.

La història de Komona comença amb el seu segrest per part dels rebels i com aquests l'obliguen a matar els seus pares. La història de la seva vida de soldat la portarà a conèixer un noi albí amb qui fugirà de l'exèrcit.

El film està escrit i dirigit per Kim Nguyen i va ser filmat principalment a la República del Congo. Va estar nominat a la darrera edició dels Oscars a la categoria de millor pel·lícula en llengua estrangera i l'actriu protagonista, Rachel Mwanza, va recollir l'Ós de Plata per a la millor interpretació femenina del Festival de Cinema de Berlín.

La pel·lícula, en versió original subtitulada en castellà, es podrà veure a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit i a les deu de la nit als cinemes Cinesa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.