Ryan Gosling, Elijah Wood i Scarlett Johansson, als cinemes locals


  • Comparteix:

Ryan Gosling protagonista d'una històrai de venjança / Foto: Facebook Only God Forgives

Ryan Gosling protagonista d'una històrai de venjança / Foto: Facebook Only God Forgives

L'actor Ryan Gosling protagonitza 'Solo Dios perdona' l'estrena de la setmama que es podrà veure a les dues sales santcugatenques. Als Yelmo, aquesta estrena comparteix cartell amb 'Gran Piano', l'altra novetat de la cartellera que protagonitza Elijah Wood i amb 'Don Jon', un film escrit, dirigit i interpretat per Joseph Gordon-Lewitt amb Scarlett Johansson i Julian Moore al repartiment.

A 'Solo Dios perdona', Goslyng encapçala una història de venjança ambientada en els barris baixos de Bangkok i amb el rerefons de la lluita entre narcotraficants i la màfia que controla la prostitució de la ciutat tailandesa. Kristin Scott Thomas forma part del repartiment d'un film dirigit per Nicolas Winding Refn.

L'altra estrena, protagonitzada per Elijah Wood i John Cusack, tracta sobre un pianista que s'allunya dels escenaris a causa del seu pànic escènic. Després d'un temps allunyat dels focus, torna a l'escenari per descobrir que hi ha qui el vol mort.

'Don Jon' explica com un jove obsessionat pel sexe i la pornografia descobreix nous sentiments gràcies a dues dones ben diferents: Scarlett Johansson i Julian Moore.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.