La Fundació Victòria dels Àngels promou el festival de lied LIFE Victòria - Barcelona


  • Comparteix:

Victòria dels Àngels dóna nom al festival de Lied que tindrà lloc a Barcelona / Font: Fundació Victòria dels Àngels

Victòria dels Àngels dóna nom al festival de Lied que tindrà lloc a Barcelona / Font: Fundació Victòria dels Àngels

La Fundació Victòria del Àngels promou aquest desembre la iniciativa LIFE Victoria - Barcelona que consta de quatre concerts i l'acadèmia de formació amb 'masterclass', conferències i taules rodones. Aquest projecte, pioner a l'Estat espanyol, també impulsarà un programa de joves intèrprets de gran qualitat amb beques per participar en totes les activitats del festival, inclosos concerts de curt format previs a les actuacions de les figures principals.

La presidenta de la fundació, Helena Mora, ha explicat que aquesta iniciativa va néixer fa un parell d'anys quan van pensar en imitar el que és un format molt tradicional a d'altres ciutats europees, tot homenatjant Victòria dels Àngels, una de les grans figures mundials del lied.

Helena Mora

Associar la formació amb els concerts és un festival que es fa molt a Europa i vam pensar de fer-lo també a Barcelona en homenatge a la Victòria.


El concert inaugural, el 9 de desembre a La Pedrera, Barcelona, anirà a càrrec de la parella Ofèlia Sala i Helmut Deutsch. Els seguiran Ruth Ziesak i Francisco Poyato el dia 12 a la capella de Santa Àgata, la 'masterclass' d'Ulrich Eisenlohr el dia 13 a l'Auditori de Barcelona i clausuraran el cicle Àngeles Blancas i Giovanni Auletta el dia 14 també a Santa Àgata.

Aquesta iniciativa ha obert un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami amb l'objectiu de recaptar 4.700 euros que ajudin a tirar endavant el LIFE Victòria - Barcelona. Els mecenes aconseguiran entrades gratuïtes per als concerts i els debats, desgravacions fiscals o una visita a les Caves Jané Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.