Una Castanyera plena de màgia fascina el públic de Can Ninot


  • Comparteix:

La Castanyera de Can Ninot

La Castanyera de Can Ninot

La Castanyera més màgica ha fascinat aquest diumenge el públic intergeneracional de Can Ninot. Els titelles del teatre han donat vida a una castanyera, un gegant, un llop i un pastoret que habiten en un univers fantàstic i topen amb diversos obstacles a l'hora de recollir castanyes.

'La Castanyera' és una història sobre una Castanyera molt simpàtica que té problemes a l'hora de recollir castanyes. Tot i que el Llop i el Pastoret l'ajudaran, necessitaran el suport del Gegant de la Tardor per assolir el seu objectiu. Segons el responsable de Can Ninot, Tian Cusidó, els titelles agraden a un públic molt divers i de totes les edats. Cusidó ha destacat que els més petits gaudeixen quan veuen com els personatges es mouen i que els espectadors adults valoren el caràcter artesanal dels titelles.

Tian Cusidó

És la màgia de veure com els objectes prenen vida i poden fer coses que els humans no podem fer. A més, es valora l'artesania dels titelles.


El proper espectacle de Can Ninot tindrà lloc dissabte vinent, quan la companyia Sherezade representarà 'La Ventafocs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.