Els Geganters amplien els seus vincles amb altres colles a les Fires de Girona


  • Comparteix:

Els Gegants de Sant Cugat han ballat a Girona / Font: Geganters de Sant Cugat

Els Gegants de Sant Cugat han ballat a Girona / Font: Geganters de Sant Cugat

Els Geganters han ampliat els seus vincles amb altres colles aquest diumenge a la trobada gegantera de les Fires de Sant Narcís de Girona. El Joan, la Marieta, el Valentí i la Salut han lluït els seus millors balls pels carrers de la ciutat gironina en una cercavila que també ha comptat amb els gegants de 27 colles.

Una quarantena de santcugatencs s'han desplaçat fins a Girona per fer ballar els gegants de la ciutat a les Fires de Sant Narcís. L'actuació forma part d'un intercanvi amb la colla de la capital gironina, que va participar a la Festa Major de Sant Cugat a finals de juny. Els gegants de la ciutat s'han sumat a l'últim dia de celebració de les festes de Sant Narcís en una trobada que ha permès enfortir els vincles de la colla i ampliar els seus contactes amb altres grups, segons el cap de colla de Sant Cugat, Ramon Bruguera.

Ramon Bruguera

Ha estat molt bé, perquè hem fet colla i hem pogut conèixer altres grups per a futurs intercanvis.


Aquesta és la darrera sortida de la temporada de la colla gegantera. Tot i això, els gegants actuaran a Sant Cugat per la Festa de la Tardor, que tindrà lloc el 16 i 17 de novembre sota el lema 'Els barris som i fem ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.