La fotògrafa santcugatenca Cristina Quílez guanya un premi Lux


  • Comparteix:

La fotògrafa rebrà el premi Lux aquest dijous / Foto: Lacristinafotografia.com

La fotògrafa rebrà el premi Lux aquest dijous / Foto: Lacristinafotografia.com

La santcugatenca Cristina Quílez rebrà aquest dijous el Premi Lux que atorga cada any l'Associació de Fotògrafs Professionals (AFP) en la categoria de reportatge social. Enguany, el certamen, que es va posar en marxa el 1993, ha batut el rècord de participació amb més de 2.000 treballs presentats.

El jurat del certamen, del qual forma part el santcugatenc Kim Manresa, ha escollit la sèrie de quatre fotografies de la santcugatenca que retraten un casament. Quílez ha mostrat en una entrevista a Cugat.cat la seva sorpresa per aquest reconeixement ja que només fa un any que es dedica professionalment a la fotografia.

Cristina Quílez

Només fa un any que em dedico a la fotografia. Fins ara he treballat d'enginyera informàtica. Que m'hagin premiat ha estat tot una sorpresa.


El lliurament dels premis serà aquest dijous en un acte al Museu del Disseny DHUB de Barcelona a les vuit de la tarda. En aquesta cerimònia Quílez sabrà si s'emporta el premi d'or, plata o bronze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.