Els Gausacs celebren la seva Diada amb la vista posada a la tripleta de 8


Temes relacionats

Els Castellers descarreguen la seva primera tripleta de 8 (27/oct/13)

Els Castellers de Sant Cugat carreguen per segona vegada la clàssica de 8 (29/set/13)

Els Gausacs assoleixen a Valldoreix la primera clàssica de 8 (15/set/13)


  • Comparteix:

Detall del cartell de la diada de la colla

Detall del cartell de la diada de la colla

Els Gausacs celebren aquest cap de setmana la 18a edició de la Diada Castellera, per tancar una temporada històrica en què han descarregat per primera vegada la tripleta de 8. Els Castellers escalfaran motors amb assajos i actuacions aquest divendres i dissabte, preludi d'un diumenge en què intentaran tornar a descarregar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

La jornada començarà aquest divendres amb un assaig especial a la Sala Canigó, al carrer del Dos de Maig. Ja el dissabte, els camises verdes organitzaran una jornada castellera a partir de les sis de la tarda a la plaça de Barcelona juntament amb els Castellers de Rubí. Després, per recuperar forces, la colla farà un sopar de germanor que anirà acompanyat per un ball de gralles amenitzat per Els Vinardells.

El plat fort arriba diumenge al matí a la plaça d'Octavià. Els Gausacs estan citats a les vuit del matí al seu local, on ultimaran els últims detalls de la jornada. L'actuació, en què també participaran els Sagals d'Osona i els Castellers de Badalona, donarà el tret de sortida al migdia.

En declaracions al programa 'Nitrad' de Cugat.cat, la membre dels camises verdes Mireia Farrés explica que aconseguir objectius com la tripleta de 8 justifica tot l'esforç que ha dut a terme la colla en els últims anys.

Mireia Farrés

És el que et fa tirar endavant. Quan aconsegueixes aquests objectius és quan penses que t'ho mereixes.


Els Castellers de Sant Cugat van aconseguir la seva primera tripleta de 8 el darrer cap de setmana d'octubre a Vilafranca del Penedès. Ara l'objectiu de la colla és portar aquesta fita a la plaça d'Octavià abans que acabi la temporada. Els Gausacs també tancaran la temporada havent aconseguit dominar la clàssica de 8 després d'haver-la aconseguit en algunes ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.