10 artistes plasmen una reflexió personal sobre la discapacitat en una mostra


  • Comparteix:

10 artistes han plasmat a través de les seves obres la convivència amb persones amb discapacitat per crear una obra d'art. Aquesta mostra és la segona part de l'exposició 'Fem un Museu' i es pot visitar al Museu del Monestir fins al 2 de desembre.

'Fem un Museu. Reflexions' recull 10 obres realitzades pels mateixos artistes emergents d'Entretallers que van conviure durant diverses jornades amb persones amb discapacitat. El resultat d'aquesta experiència va ser la mostra 'Fem un Museu', que ja arriba a la 4a edició a la ciutat. Enguany, però, els artistes han volgut plasmar el seu canvi artístic amb una exposició i una reflexió personal.

El responsable d'Entretallers, Paco Minuesa, ha destacat l'alt nivell artístic de les obres de la mostra, a més d'animar a continuar amb la iniciativa.

Paco Minuesa

Magnífic treball i reflexions. L'únic que he de dir és que he quedat admirat. Donar-li l'enhorabona a tota la gent que ha participat amb aquest 'Fem un Museu' perquè ha estat una edició magnífica.


L'artista Sílvia López ha expressat que aquesta experiència li ha canviat la manera de pintar i que ara ho fa 'des de més endins'.

Sílvia López

Hem reflexionat sobre el que hem sentit i plasmar-ho a través de les nostres obres. Que la gent pugui entendre que, sigui com sigui, té molt art a dins. Ha estat molt especial, molt enriquidor.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha remarcat la visió dels artistes de recopilar els aspectes positius de la iniciativa i plasmar-ho en una obra d'art.

Susanna Pellicer

Els artistes volen mostrar les coses que les persones amb discapacitat els han ensenyat. Valorem el fet de posar les habilitats per ser capaç de captar allò positiu d'una persona i plasmar-ho en una obra d'art.


La mostra, que ha comptat amb l'actuació de Pulmón Beatbox, es podrà visitar fins al 2 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.