'Santi Millán Live!', un espectacle fidel a l'humor de l'actor


Temes relacionats

Santi Millán porta avui el seu darrer monòleg al Teatre-Auditori ( 9/nov/13)

Santi Millán: 'Els monòlegs, en definitiva, són un tipus de teràpia' ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

Santi Millán ha cantat dues vegades el tema central del muntatge

Santi Millán ha cantat dues vegades el tema central del muntatge

L'actor i humorista Santi Millán ha trepitjat aquest dissabte l'escenari del Teatre-Auditori per mostrar un espectacle on l'humor, la música i el sexe han servit per formar un monòleg. Sota el títol de 'Santi Millan Live!', personatges com la duquesa d'Alba, programes de televisió i les xarxes socials han estat alguns dels temes que ha tocat l'actor, acompanyat del també humorista Javi Sancho, i que han fet riure el públic santcugatenc.



Un dels somnis de Santi Millán era ser cantant i ara que ja passa dels 40 ha decidit treure's l'espina. Ho fa amb un muntatge on reuneix les seves grans tres passions, els seus motors de la vida que són l'humor, la música i el sexe. L'humorista ha explicat a Cugat.cat que la filosofia d'aquest muntatge és fer allò que sempre ha somiat sense mirar el que digui la gent.

Santi Millán

En aquesta vida cal fer allò que ens agradi independentment del que digui la gent. I per això presento aquest muntatge i per fi puc cantar.


Santi Millán, però, no ho fa sol, està acompanyat per un alumne avantatjat, Javi Sancho, amb qui de fet ja van compartir escenari durant la presentació de l'actual temporada al Teatre-Auditori. El llibre '50 ombres de Grey', la duquesa d'Alba, la presentadora de televisió Maria Teresa Campos i programes com ara 'La voz' han servit a l'actor per despertar els riures dels santcugatencs. Tot i que algun ha sortit una mica decebut del muntatge.

Públic

He rigut molt i ho fa molt bé./ He rigut molt, no l'havia vist per la televisió i m'ho he passat molt bé./ Ell és molt bon actor però el monòleg no m'ha agradat perquè centrar-ho tot amb el sexe i paraules mal sonants no va amb mi.


Els espectadors han tingut un gran protagonisme al llarg de tot l'espectacle. I, fins i tot, Santi Millán ha donat l'enhorabona a l'espectadora 650.000, que aquest dissabte ha trepitjat el Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.