'Sis misteris' puja a l'escenari de Valldoreix la relació entre poderosos i dèbils


  • Comparteix:

Cartell de l'obra 'Sis misteris'

Cartell de l'obra 'Sis misteris'

Valors com l'honestedat, el poder i la bondat han omplert aquest diumenge l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix amb l'obra 'Sis misteris', de la mà de la companyia De Mel i Sucre. Aquesta adaptació de l'obra 'Mistero Buffo' de Dario Fo s'emmarca dins la 20a Mostra de Teatre de Valldoreix, que organitza Teatre Espiral.

En aquesta ocasió, la Mostra de Teatre de Valldoreix ha abordat aspectes com el poder, l'honestedat i la bondat. Ho ha fet de la mà de 'Sis misteris' i els dos joglars que protagonitzen aquesta obra.

De fet, la directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que un dels objectius d'aquesta iniciativa teatral és oferir una programació variada en temàtiques i obrir, així, el ventall artístic que es presenta al públic. Escrihuela ha destacat la qualitat dels espectacles d'aquesta 20a mostra.

Trini Escrihuela

Cal dir que aquesta mostra és d'un nivell impressionant.


A més, la directora del Grup de Teatre Espiral també ha remarcat la voluntat d'apropar el teatre a tothom, fet que els porta a oferir els muntatges a un preu econòmic.

Trini Escrihuela

Amb aquest 'Sis misteris' tornarem a gaudir de bon teatre a bon preu ja que el grup Espiral té la intenció d'apropar la cultura i el teatre a tothom.


La 20a Mostra de Teatre de Valldoreix clou el cap de setmana vinent amb l'obra inacabada 'Taula Rodona' de Pere Calders, que l'escriptor Víctor Alexandre ha completat i que aborda qüestions com la crisi de la civilització occidental els anys 70 i els col·loquis en èpoques convulses.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.