El film 'Blue Jamine' arriba als cinemes de la ciutat doblat al català


  • Comparteix:

Cartellera del film 'Blue Jasmine'

Cartellera del film 'Blue Jasmine'

Les cartelleres locals porten el film de Woody Allen 'Blue Jasmine', doblat al català, i la pel·lícula '¿Quién mató a Bambi?', amb Quim Gutiérrez, com a estrenes principals. Els Yelmo també estrenen la cinta 'Malavita', protagonitzada per Tommy Lee Jones, Robert De Niro i Michelle Pfeiffer.

L'actriu Cate Blanchett encarna el paper d'una dona de l'alta societat de Nova York que, després d'acabar amb el seu marit, es troba sense diners i sense casa en el film 'Blue Jasmine' de Woody Allen. La protagonista es veu obligada a mudar-se a viure amb la seva germana en un petit apartament i travessarà l'etapa més dura de la seva existència recordant la seva anterior vida a Manhattan. El film en català es pot veure als Cinesa.

'¿Quién mató a Bambi?' narra dues històries paral·leles. D'una banda dos joves amics han de trobar la manera que el president de la companyia en la qual treballen, i sogre d'un d'ells, torni a casa seva després d'estar tancat en el maleter del seu cotxe. De l'altra, un empresari amb deutes i el seu soci intenten un segrest en el que acabaran segrestant la persona equivocada.

L'adaptació de la novel·la 'Badfellas' de Tonino Benacquista arriba amb el film 'Malavita'. La cinta mostra el trasllat d'una família mafiosa americana a Normandia sota un programa de protecció de testimonis del FBI. El clan farà el possible per adaptar-se al seu nou estil de vida però es veuran obligats a utilitzar els vells mètodes per solucionar els problemes familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.