Àlvar Roda presenta el seu particular homenatge als poetes catalans


  • Comparteix:

Àlvar Roda ha presentat el seu CD davant d'una vestíbul ple

Àlvar Roda ha presentat el seu CD davant d'una vestíbul ple

El treball del cantautor Àlvar Roda dedicat als poetes catalans ha vist la llum aquest dimecres en l'espectacle 'No canto en mi mateix' que ha acollit el Teatre-Auditori. Més de 170 persones han escoltar els 13 poemes que ha musicat i interpretat Roda en un acte emmarcat en el Festival de Poesia i la Festa de Tardor.

Àlvar Roda ha reivindicat la figura del cantautor en la presentació del disc 'Àlvar Roda Canta'. El santcugatenc, que porta anys musicant poemes, ha triat versos de set poetes que li 'despertaven sentiments' per subratllar la importància d'una cançó d'autor que ja no té la presència que tenia fa uns anys.

Roda ha expressat la seva satisfacció per poder presentar aquest treball al Teatre-Auditori, que sota el lema 'Volem Auditori', va ser una de les reivindicacions de la Festa de Tardor en la qual va participar com a organitzador.

Àlvar Roda

L'auditori va ser una reivindicació de la Festa de Tardor i presentar un espectacle meu m'omple d'orgull i satisfacció.


Versos de Pere Quart, Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Joan Vinyoli, Tomàs Garcés, Josep Maria de Segarra i Joan Brossa han sonat amb la veu de Roda i l'acompanyament de set músics. Amb la presentació d''Àlvar Roda canta' s'ha materialitzat un projecte que va començar fa un anys als escenaris del teatre Ponent de Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.