Dues obres omplen avui l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de l'obra la banqueta / Fotografia: Ariel Bercovich

Moment de l'obra la banqueta / Fotografia: Ariel Bercovich

El Teatre-Auditori ofereix aquest dissabte un menú cultural amb dos muntatges. El primer, a les vuit del vespre, és 'Cosmètica de l'enemic'. Li prendrà el relleu 'La banqueta' a una quart d'onze de la nit.

'Cosmètica de l'enemic' és obra d'Amélie Nothomb, una de les autores belgues més populars i internacionals. L'espectacle narra la història de Jêrome Angust (Xavier Ripoll), que és abordat per un desconegut (Lluís Soler). El desconegut té un especial interès a explicar a Jêrome la seva vida.

La segona proposta és 'La banqueta', una comèdia amb Ricard Borràs i Pep Ferrer dirigida per Paco Mir. En aquesta comèdia, dos reconegudíssims concertistes de piano preparen la seva propera gira pel Japó, però els anys que porten tocant colze a colze els complicaran la trobada.

El Teatre-Auditori ofereix la possibilitat de veure les dues obres amb un sopar-refrigeri al vestíbul de l'equipament per 40 euros per persona. L'entrada per a un dels dos espectacles és de 26 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.