La segona part de 'Los juegos del hambre', la principal novetat de la cartellera


Temes relacionats

Ryan Gosling, Elijah Wood i Scarlett Johansson, als cinemes locals (31/oct/13)

'Capità Philips', l'última pel·lícula de Tom Hanks, analitzada al SAF (24/oct/13)


  • Comparteix:

'Los juegos del hambre' presenta un món futurista / Fotografia: Cartell oficial

'Los juegos del hambre' presenta un món futurista / Fotografia: Cartell oficial

La segona entrega de la trilogia 'Los juegos del hambre' és la principal estrena de la setmana tant a Yelmo com a Cinesa. L'apunt còmic el posa 'Plan en las Vegas', un film que s'estrenarà a Yelmo i el protagonitzen els guanyadors de l'Oscar Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert de Niro i Kevin Kline.

Els dos cinemes de la ciutat estrenen 'Los juegos del hambre: En llamas', l'adaptació de la trilogia literària homònima escrita per Suzanne Collins. Després d'haver sobreviscut a la 74a edició dels Jocs, Katnis Everdeen i Peeta Mellark tornen a casa però la seva victòria ha encès la flama de la revolució, que pot provocar una nova guerra a tot Panem. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Donald Sutherland encapçalen el repartiment, que també compta amb la participació de Philippe Seymour Hoffman.

Yelmo també estrena la comèdia 'Plan en las Vegas', protagonitzada pels guanyadors de l'Oscar Kevin Kline, Robert De Niro, Michael Douglas i Morgan Freeman. Els quatre interpreten un grups d'amics que viatgen a Las Vegas per celebrar el casament d'un d'ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.