Els gironins Acousters, protagonistes del 'Catsons'


  • Comparteix:

Els components d'Acousters en el reportatge de la Xarxa/ Font: La Xarxa

Els components d'Acousters en el reportatge de la Xarxa/ Font: La Xarxa

El pop i folk intimista dels gironins Acousters és el protagonista del programa 'Catsons', on presenta el seu primer disc 'Darrere la porta'. A la secció 'El diari de la música' destaquen: l'Euskal Herria Sona, el Festival Internacional de Música de Vic, José el Chatarra i el Festival Acróbatas.



El programa d'aquesta setmana també compta amb Miqui Puig, que parla de 'Los Canguros', Lluís Gavaldà acosta en vinil 'Campanes a morts' d'en Lluís Llach, i Nando Caballero recomana Doctor Divago, Mr. Perfumme et Le Sieur Poules i Òscar Briz.

'Catsons' és un programa de La Xarxa, amb la col·laboració de diverses televisions del país, que dóna a conèixer la música que es fa a Catalunya i que esdevé un altaveu per a les noves formacions. Busquen el talent musical que sorgeix des de l'àmbit local i el projecten a àmbit nacional: reportatges i seccions que ens parlen de la música feta a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.