Muchachito actuarà a la Sala Hoboken


  • Comparteix:

El cantautor Jairo Perera lidera el grup Muchachito Bombo Infierno / Foto: Muchachito

El cantautor Jairo Perera lidera el grup Muchachito Bombo Infierno / Foto: Muchachito

El cantant Muchachito actuarà a la Sala Hoboken el 13 de desembre a dos quarts d'onze de la nit. Ho farà acompanyat dels seus 'compadres' l'artista Santos de Veracruz, que pintarà en directe al ritme de la música, i del guitarrista 'El Ratón'. Les entrades ja estan a la venda a la web del cantant.

Muchachito, Jairo Pera, va començar la seva carrera musical el 1993 amb el grup Trimelón de Naranjus. Anys més tard la formació es va dissoldre i el 2004 Muchachito va viure el seu boom acompanyat de Bombo Infierno, una banda formada per diferents músics com Héctor Bellino 'Lere' al contrabaix, Josué Ciclón a la trompeta i Tito Carlos al piano.

Fins ara el cantant de Santa Coloma de Gramanet ha publicat tres discos 'Vamos que nos vamos', del qual es van vendre més de 20.000 còpies a l'Estat espanyol. El 2007 va presentar 'Visto lo visto' i el 2010 va arribar el seu tercer treball 'Idas y vueltas', un disc autoeditat. En tots aquests treballs el de Santa Coloma combina la rumba, el rock, el funk i el swing, i ha comptat amb la col·laboració de diversos grups com Estopa, los Delinqüentes, Kiko Veneno, Bebe i Tomasito.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.