Catarsi col·lectiva del públic en sortir de l'espectacle 'Això no és vida' de les T de Teatre


  • Comparteix:

El Centre Cultural ha col·laborat en l'escenografia.

El Centre Cultural ha col·laborat en l'escenografia.

Bona part del públic que ha assistit a les representacions, divendres i dissabte, d''Això no és vida' de les T de Teatre, s'ha vist retratat en algun dels personatges que pateixen les dolències més freqüents de la vida moderna com l'obsessió per la imatge o la insatisfacció personal. El Centre Cultural ha col·laborat amb la construcció de l'escenografia del muntatge que inicia, ara, una gira per d'altres escenaris catalans i espanyols.

Carme Pla, una de les actrius de la companyia, explica que aquest és un dels motius pels quals aquesta obra arriba a tothom.

Carme Pla

Són caràcters portats al màxim, però tots ens podem sentir identificats amb algun, tothom té pinzellades de tots.


Les cinc actrius de T de Teatre es posen a la pell de dones que duen al límit cadascuna d'aquestes obsessions. Malgrat que aquestes obsessions se solen identificar amb les dones, els homes no se n'escapen.

Carme Pla

Són patologies que en general es reconeixen més en les dones, però en realitat són pròpies dels dos sexes, estem anant cap aquí.


El muntatge s'ha presentat al Teatre Auditori amb la col.laboració del Centre Cultural, amb un preu de 21 euros. Després es representarà a altres escenaris de Catalunya, com al teatre La Faràndula de Sabadell, on l'entrada costarà 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.