Diogène presenta la part més complicada de la seva obra amb 48 gravats


  • Comparteix:

Diogène, aquest dimarts a la inauguració / Foto: Localpres

Diogène, aquest dimarts a la inauguració / Foto: Localpres

L'artista Mercè Diogène ha presentat 'les obres més difícils de la seva carrera', tal com les ha qualificat, aquest dimarts al vestíbul de l'ajuntament. 48 gravats que han aplegat una trentena de persones per assistir a la inauguració que s'emmarca dins del cicle 'Mercè Diogène. 90 anys de creativitat' i que reconeix la trajectòria de l'artista.

Diogène ha afirmat que el gravat és la part més difícil de la seva obra perquè el seu procés de creació s'allarga molt en el temps i passa per moltes fases des que s'imprimeix a la planxa fins estar enllestit. Una característica que xoca, segons ha dit, amb la seva impaciència.

Mercè Diogène

Els gravats són la part més important de la meva obra perquè tenen un procés molt llarg i s'ha de ser pacient.


De la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha valorat la capacitat creadora de l'artista i ha remarcat que, tot i que el cicle està finalitzant, l'Ajuntament vol continuar acollint les seves obres.

Xavier Escura

El cicle arriba al seu final però des de l'Ajuntament volem seguir comptant amb l'artista perquè té una capacitat creativa única.


Aquesta és la tercera exposició d'un cicle que va començar a l'abril amb la inauguració de les seves pintures a la sala capitular del Museu del Monestir. La darrera mostra de 'Mercè Diogène. 90 anys de creativitat' serà a Valldoreix, lloc de residència de l'artista.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.