Els valldoreixencs omplen la plaça de la vila per celebrar el seu Carnestoltes


  • Comparteix:

Disfresses de tot tipus han desfilat per la plaça de la vila

Disfresses de tot tipus han desfilat per la plaça de la vila

Centenars de persones s'han aplegat a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix per celebrar la festa del Carnestoltes. Els més petits han estat els protagonistes absoluts de la festa amb disfresses tradicionals, com princeses i vampirs, mentre que els pares han preferit sortir al carrer amb caretes i màscares.

Valldoreix va començar a celebrar la festa dissabte a la tarda amb el ball de Carnestoltes que van organitzar els membres del Casal d'Avis. No obstant, el gruix d'activitats de la festa s'ha viscut diumenge de la mà d'un nodrit nombre de valldoreixencs.

Una xocolatada popular ha donat el tret de sortida a la celebració, que ha viscut el seu moment més àlgid amb la tradicional cercavila dins el recinte del Casal de Cultura. El grup d'animació 'Els cuiners' ha estat l'encarregats d'amenitzar una jornada en què els més petits han gaudit de ple de la festa. Els vestits més tradicionals s'han imposat, enguany, per davant de disfresses de moda com Spiderman i Harry Potter:

Valldoreixencs

Anem de galetes Oreo perquè hem volgut marcar la diferència


La concessió del segon concurs de disfresses ha estat l'altre plat fort de la festa, que ha organitzat l'Entitat Municipal Descentralitzada. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha dit que la festa ha estat marcada per l'alt grau d'implicació de la gent:

Josep Casadellà

La gent ha confeccionat les seves pròpies disfresses, i això dona compte de l'alt grau d'implicació dels ciutadans


El primer premi del concurs de disfresses s'ha endut 300 euros en llibres i discos compactes, mentre que el segon i el tercer han obtingut 200 i 100, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.