La percussió de Kata Kitinga ressona per celebrar cinc anys de bona salut


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Kata Kitinga / Foto: Laura Peinado

Moment de l'actuació de Kata Kitinga / Foto: Laura Peinado

La percussió de Kata Kitinga ha ressonat aquest dissabte pel centre de Sant Cugat per celebrar els cinc anys i la bona salut de la banda. El grup ha convertit la plaça d'Octavià en un escenari de sons per on també han passat la banda santcugatenca Karabassà i la sitgetana Elegibò.

Kata Kitinga va néixer fa cinc anys i, des d'aleshores, la banda ha crescut i ha anat guanyant nivell en els espectacles de percussió. Actualment, el grup consta d'entre 16 i 20 músics i ha tocat per diversos municipis de Catalunya i de l'Estat espanyol. Segons una de les membres de Kata Kitinga, Letícia Martín, la banda ha viscut alts i baixos, però ara gaudeix d'una bona salut.

Letícia Martin

Hem canviat molt, hi ha passat molta gent, però el balanç és positiu. Cada vegada tenim més nivell i anem aprenent.


Martín també ha explicat que Kata Kitinga 'toca més fora de Sant Cugat que a la mateixa ciutat', però que aquestes actuacions els permeten establir contacte amb altres grups, aprendre i enfortir vincles d'amistat.

Letícia Martín

A Sant Cugat és on menys toquem. Ens agrada conèixer bandes autòctones i establir amistat.


Per celebrar el 5è aniversari de Kata Kitinga, el centre de Sant Cugat s'ha omplert de la seva percussió i coreografies. La celebració també ha comptat amb un sopar popular al Casal de Mira-sol i diverses actuacions musicals que s'han allargat fins la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.