La Canals Galeria d'Art tanca la mostra de Grau-Garriga amb poca afluència


  • Comparteix:

Mostra de tapissos de Grau-Garriga

Mostra de tapissos de Grau-Garriga

L'exposició de la Canals Galeria d'Art de l'obra del santcugatenc Josep Grau-Garriga ha tancat les portes aquest diumenge amb escasses visites de ciutadans locals. A la Canals Galeria d'Art s'han mostrat algunes de les peces de petit format més singulars de l'artista, coincidint amb el segon aniversari de la seva mort.

El director de la galeria, Josep Canals, ha lamentat la poca afluència de públic local a aquesta exposició, que ha rebut més visitants de fora que no pas del municipi.

Josep Canals

Pel que estem desanimats i tristos és per la poca gent que ha vingut de Sant Cugat. Ha vingut més aviat gent de fora que se'n ha assabentat pels diferents mitjans de comunicació.


Amb aquesta mostra, que ha tancat les portes aquest diumenge, la Canals Galeria d'Art ha volgut donar a conèixer l'obra d'un dels artistes més internacionals de Sant Cugat i homenatjar-lo en el segon aniversari de la seva mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.