Vuit formacions locals, entre les 25 seleccionades a l'Illegal Festival


Temes relacionats

Torna l'Illegal Festival de la mà de The Wall Records (27/nov/13)


  • Comparteix:

Fragment del cartell promocional / Foto: Facebook Illegal Festival

Fragment del cartell promocional / Foto: Facebook Illegal Festival

Les bandes locals Corcho, Rekop, Barbara Cuerva, Jonotrucupas, Pepe Nada, Dropools, Garlic i Lucky Looks han estat seleccionades per participar a la 3a edició de l'Illegal Festival. En total, seran 25 els grups que competiran en actuacions de 30 minuts que començaran aquest desembre a la sala The Wall Records.

L'associació de músics i artistes locals Melmac ha estat l'encarregada de recuperar l'Illegal Festival, que no se celebrava des de 2010, quan van guanyar els sancugatencs Don Johnsons. Tres anys després el concurs arriba amb el suport de The Wall Records, que acollirà les fases eliminatòries. L'objectiu, tot i que encara no està tancat, és que la banda guanyadora pugui actuar en el marc de la Festa Major.

A banda de la firma local, també hi ha formacions procedents de la comarca i del conjunt de la demarcació. És el cas dels terrassencs Danko, els barcelonins Apollo Flytrap i els santvicentins Sotadepalos, entre d'altres.

A les eliminatòries, que comencen aquest mes i duren fins l'abril, cada grup disposarà de 30 minuts d'actuació. Al maig començaran les semifinals on participaran les 10 formacions seleccionades. La final tindrà lloc al juny. L'organització de la cita té la voluntat d'incloure un premi en metàl·lic per als guanyadors del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.