La mostra '[jo]' recull les històries dels usuaris del Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Els usuaris del Taller Jeroni Moragas han plasmat la seva personalitat, capacitats i habilitats en l'exposició de pintures '[jo]', que s'ha presentat aquest dimarts a l'Ateneu. La identitat i el talent són els fils conductors de la mostra que s'ha inaugurat davant d'una quarantena de persones.

Els artistes han mostrat la seva identitat a través d'un conjunt de 19 obres amb l'objectiu d'acostar la realitat del col·lectiu a la societat. La mostra es podrà visitar a l'Ateneu fins el gener però els alumnes ja estan buscant entitats i institucions que els obrin les portes per acollir la mostra i exposar-la de forma itinerant durant l'any vinent.

El director de l'associació, Carlo Ratto, ha destacat que l'obra vol mostrar les habilitats i històries de vida dels usuaris i aconseguir la inserció laboral i social dels pintors.

Carlo Ratto

Un dels objectius és mostrar les habilitats i històries de vida dels usuaris. També busquem aconseguir la inserció laboral i social.


'[jo]' va néixer d'un conjunt de pintures que plasmaven l'interior de la persona i la voluntat dels artistes l'ha convertit en exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.