'Tres bodas de más' i 'Le Week-end', principals estrenes als cinemes locals


  • Comparteix:

Una de les escenes del film 'Tres bodaas de más'/ Font: Facebook.com

Una de les escenes del film 'Tres bodaas de más'/ Font: Facebook.com

La comèdia romàntica 'Tres bodas de más' i el film 'Le Week-end', que mostra la vida d'una parella que emigra a París, protagonitzen unes estrenes locals que arriben aquest dijous amb motiu del pont de la Puríssima. Els Yelmo també projectaran el film de terror 'Carrie'.

Amb un repartiment encapçalat per Inma Cuesta, Rossy de Palma i Quim Gutiérrez, la pel·lícula 'Tres bodas de más' és la història d'una jove que ha d'assistir als casaments de tres exparelles seves. Ruth només compta amb el seu becari per fer-li d'acompanyant. La cinta té la participació de Berto Romero i Paco León.

'Le Week-end' porta la vida de Nick i Meg, una parella britànica que decideix mudar-se a París per revitalitzar el seu matrimoni. Meg creurà que torna a ser feliç però en el fons se sent allunyada de Nick. El film és un retrat de la vida en parella.

El punt de terror el porta la pel·lícula 'Carrie', remake de la pel·lícula de Brian de Palma basada en el best-seller d'Stephen King. La cinta explica la vida de Carrie, una jove marginada pels seus companys d'institut que, per defensar-se, farà valer un poder ocult: la telequinèsia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.