La visita teatralitzada al Claustre supera les expectatives de l'organització


Temes relacionats

Les visites teatralitzades de Mira-sol Teatre descobreixen el Monestir a més d'un miler de persones ( 7/abr/12)


  • Comparteix:

La visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells...Ells ho saben tot!' al Monestir ha superat aquest dissabte les expectatives per aquest pont, segons responsables de l'activitat. Els actors de Mira-sol Teatre s'han posat de nou al paper de monjos i treballadors del Monestir durant la visita guiada, que té lloc al Claustre una vegada al mes.

Una trentena de persones s'ha apropat aquest dissabte al Monestir per assistir a la visita 'Deixeu parlar els capitells... Ells ho saben tot!', que descobreix els detalls més minuciosos i les curiositats del Claustre. Un dels actors de Mira-sol Teatre Juan Angel de la Peña ha mostrat la seva sorpresa per l'afluència de públic, que ha superat les expectatives per a un pont festiu.

Juan A de la Peña

No ens esperàvem tanta gent, crèiem que seríem pocs pel pont.


Un altre dels actors que protagonitza la iniciativa, Josep Sala, ha subratllat que gaudeixen d'una assistència notable cada mes. Segons Sala, el projecte no s'anuncia com una activitat familiar, però si es fes d'aquesta manera la presència de públic augmentaria encara més.

Josep Sala

Aquesta activitat és familiar, tot i que com no està anunciada com a tal no sabem si hi vindrien més famílies. La composició del públic acostuma a ser diversa de representació en representació.


Mira-sol Teatre manté des dels seus orígens el guió de l'activitat, ja que amb aquesta proposta obtenen una bona resposta d'assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.