El Carnaval suma un dia més a la festa amb el Dijous Gras


Temes relacionats

El Ball de Gitanes 2014 demana lloc per omplir la plaça d'Octavià (19/nov/13)


  • Comparteix:

El Carnaval en l'edició de l'any passat

El Carnaval en l'edició de l'any passat

El Carnaval tindrà un dia més amb la celebració del Dijous Gras, que servirà per arrencar la festa. La Comissió del Carnaval ha avançat a Cugat.cat que vol consolidar el format de l'any passat, amb un ampli programa d'activitats que s'allargaran fins diumenge.

Després de l'èxit de l'any passat, la comissió vol mantenir l'estructura de la festa i consolidar-ne el format. Tot i això, l'organització incorporarà 'algunes sorpreses' a la celebració, que enguany començarà un dia abans, el Dijous Gras, i acabarà diumenge, com és tradicional. Amb aquesta ampliació del període de la festa, la comissió vol transmetre als ciutadans que el Carnaval no és només una celebració d'un dia. Un altre dels objectius d'enguany és sumar les entitats a totes les activitats organitzades.

Una de les membres de l'organització Esther Madrona ha posat de relleu que es vol mantenir l'esquema d'altres anys de celebrar el Carnaval més enllà del cap de setmana, i que estigui en la ment dels santcugatencs.

Esther Madrona

Seria acabar de consolidar el que va començar ara fa dos anys, no només un cap de setmana sinó més enllà i que sigui més present en el cap dels santcugatencs.


La proposta estrella del Carnaval és el Ball de Gitanes, que l'any passat va batre un rècord de participació amb més de 200 balladors. Els primers assaigs d'enguany han començat a finals de novembre i han canviat de format per donar resposta a la demanda creixent de balladors. L'organització ha afirmat que l'objectiu és mantenir, o si es pot augmentar, el nombre de participació. Les inscripcions al ball es poden fer fins al 15 de gener i les trobades es fan els dilluns i dimecres, de dos quarts de deu a les onze de la nit al vestíbul del Teatre-Auditori



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.