Nadales i Gospel a l'homenatge de la gent gran de Sant Cugat


  • Comparteix:

El concert s'ha presentat aquest dimarts / Foto: Localpres

El concert s'ha presentat aquest dimarts / Foto: Localpres

Sant Cugat homenatjarà la seva gent gran amb un concert de gospel amb l'actuació de The Georgia Mass Choir i el Cor infantil de Sant Cugat. Serà diumenge de la setmana vinent al Teatre-Auditori a les dotze del migdia i té la col·laboració de Creu Roja, Sarbus i la residència Care.

Aquesta és una de les cites més tradicionals del Nadal i és un punt de trobada de la gent més gran de 65 anys al voltant de la música. En aquest cas, l'espectacle girarà sobre dos estils, les nadales i el gospel. Les nadales les posarà el Cor Infantil Sant Cugat i el gospel la formació nord-americana The Georgia Mass Choir.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el caràcter d'aquesta iniciativa que ha dit és un agraïment a la gent gran de la ciutat i una manera d'encoratjar-los.

Mercè Conesa

Volem que segueixen sent persones actives. Encara tenen molt a fer i a dir. Són un exemple a seguir en moments de dificultats.


En nom de la gent gran ha parlat el representant de la Taula de Gent Gran, Carlos Granado, que ha agraït la proposta i ha destacat la proposta musical.

Carlos Granado

És una de les millors maneres de celebrar el Nadal. Volem agraïr a l'Ajuntament aquest concert.


El director del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, s'ha mostrat il·lusionat davant la perspectiva d'actuar davant la gent gran de la ciutat i per compartir escenari amb la formació georgiana. Castanyer ha avançat que el seu repertori estarà basat en nadales catalanes.

Oriol Castanyer

Nosaltres interpretarem nadales catalanes conegudes per tohom i alguna anglesa. Totes seran molts conegudes i amb molt de ritme.


Els representants dels diferents casals de gent gran de la ciutat ja han rebut les entrades per assistir a l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.