El Teatre-Auditori posa a la venda els abonaments de la nova temporada


Temes relacionats

Baras, Tortell Poltrona i Josep Maria Pou, a la nova temporada del Teatre-Auditori ( 2/des/13)


  • Comparteix:

El grup Brodas Bros és una de les propostes del Teatre-Auditori / Font: ACN

El grup Brodas Bros és una de les propostes del Teatre-Auditori / Font: ACN

Els abonaments per als 33 espectacles que conformen la nova temporada del Teatre-Auditori s'han posat a la venda aquest dimecres. A partir de l'1 de febrer, passaran per l'escenari artistes com Sara Baras, Els Amics de les Arts, Berto Romero i Chick Corea.

L'equipament aposta per la dansa en una temporada que completa l'aniversari dels 20 anys del Teatre-Auditori. Sara Baras, la companyia de Ballet Nacional de España, Brodas Bros amb 'Concierto concepto' i Malandain Ballet Biarritz seran els artistes portaran el món del ball al Teatre-Auditori.

En teatre, Factoría Madre Constriktor encetarà els espectacles amb l'obra 'El intérprete' i anirà seguida del muntatge 'Un aire de família'. Al març, Pere Riera torna a l'equipament per representar 'Red Pontiac'. La proposta d'aquest mes la completen les obres 'Julio César' i 'Dones com jo'. L'abril estarà marcat pels espectacles d'humor amb la comèdia 'Los hijos de Kennedy', el muntatge, protagonitzat per Montserrat Carulla, 'Iaia!!!' i l'actuació 'Sigue con nosotros' de l'humorista Berto Romero.

Pitingo, Motis-Chamorro i Els Amics de les Arts tornaran al Teatre-Auditori per omplir-lo de música. Les orquestres com la Nacional Clàssica d'Andorra, Simfònica de Barcelona, Nacional de Catalunya i Simfònica de Sant Cugat aportaran el to més clàssic. El cor del Gran Teatre del Liceu completarà la proposta musical. La família també tindrà un lloc en la nova programació amb set espectacles. Els Amics del Mag Lari 3, Aventures al voltant del piano i El concert dels SP3 són alguns dels exemples.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.