Acaba el rodatge de 'L'últim ball de Carmen Amaya', de Judith Colell


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula / Foto: TV3

Fotograma de la pel·lícula / Foto: TV3

La pel·lícula per a televisió 'L'últim ball de Carmen Amaya', dirigida per la santcugatenca Judith Colell, ha acabat la fase de rodatge i entra en tasques de postproducció. El film s'emmarca en el centenari del naixement de la 'bailaora' i compta amb les actrius Nora Navas i Amara Carmona en el repartiment.

El treball narra com una ballarina que porta un temps allunyada dels escenaris per un problema de salut rep l'encàrrec d'interpretar el paper de Carmen Amaya en una obra d'homenatge. La història se centra en la tasca de la ballarina per descobrir Amaya i entrar dins el personatge.

Per reconstruir el personatge, la protagonista descobreix indrets i persones que van compartir escenaris i vida amb Carmen Amaya. D'aquesta manera, Candela, la protagonista, comprèn el mite i aconsegueix reconstruir qui i què va ser la 'bailaora'.

'L'últim ball de Carmen Amaya' és una producció de TV3, Batabat i TVE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.