El Festival de la Infància s'impregnarà de la filosofia de Petits Camaleons

El festival Petits Camaleons en una edició anterior

Cultura

Publicat el 16/des/13 per Núria Juanico

La filosofia del Festival Petits Camaleons es traslladarà al Festival de la Infància amb vuit concerts per a nens i nenes que tindran lloc el 3 de gener a Barcelona. Els artistes Quart Primera, Joan Dausà i Els Catarres, entre d'altres, aproparan la música als més petits durant tota la jornada.

El Festival de la Infància compleix 50 anys i vol celebrar-ho amb música i diversió. Per això, alguns dels grups que van actuar a l'edició d'enguany del festival Petits Camaleons trepitjaran l'escenari de l'esdeveniment amb actuacions adaptades als més petits. Es tracta de concerts de petit format, mitja hora de durada i amb el so adaptat a les oïdes dels infants perquè aquests puguin gaudir de la música i aproximar-se als artistes.

Al Festival de la Infància, que té lloc al recinte de Fira de Barcelona, hi participaran Quart Primera, Joan Dausà i Andreu Rifé, que cantaran peces de la sèrie 'Polseres vermelles'. També hi actuaran Gossos, Els Catarres i Ramon Mirabet, tots amb l'objectiu de transmetre la música entre els més petits. El Festival de la Infància començarà el 27 de desembre i s'allargarà fins al 4 de gener. El preu de l'entrada al saló i als concerts és de 15 euros.