El Festival de la Infància s'impregna de la filosofia dels Petits Camaleons


Temes relacionats

El festival Petits Camaleons creix en públic i s'arrela a la ciutat ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

El festival Petits Camaleons en una edició anterior

El festival Petits Camaleons en una edició anterior

La filosofia del Festival Petits Camaleons, que ha tingut lloc a Sant Cugat en les dues primeres edicions, es trasllada aquest divendres al Festival de la Infància amb vuit concerts per a nens i nenes que tenen lloc a Barcelona. Els artistes Quart Primera, Joan Dausà i Els Catarres, entre d'altres, aproparan la música als més petits durant tota la jornada.

El Festival de la Infància compleix 50 anys i vol celebrar-ho amb música i diversió. Per això, alguns dels grups que van actuar a l'edició d'enguany del festival Petits Camaleons trepitjaran l'escenari de l'esdeveniment amb actuacions adaptades als més petits. Es tracta de concerts de petit format, mitja hora de durada i amb el so adaptat a les oïdes dels infants perquè aquests puguin gaudir de la música i aproximar-se als artistes.

Al Festival de la Infància, que té lloc al recinte de Fira de Barcelona, hi participaran Quart Primera, Joan Dausà i Andreu Rifé, que cantaran peces de la sèrie 'Polseres vermelles'. També hi actuaran Gossos, Els Catarres i Ramon Mirabet, tots amb l'objectiu de transmetre la música entre els més petits. El Festival de la Infància ha començat el 27 de desembre i s'allargarà fins a aquest dissabte. El preu de l'entrada al saló i als concerts és de 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.