Traços de Colòmbia queden repartits entre la Biblioteca i la Casa de Cultura amb l'exposició 'La palabra pintada'


  • Comparteix:

Les teles són obra de l'artista Alekos.

Les teles són obra de l'artista Alekos.

La Biblioteca del Mil·lenari i la Casa de Cultura acullen, fins el 29 de març, l'exposició 'La Palabra Pintada' que vol donar a conèixer una altra cara, sovint desconeguda, de Colòmbia. La mostra s'engloba en les activitats del Primer Seminari d'hivern de la Universitat Internacional de la Pau i en la campanya 'Sant Cugat viu Colòmbia' organitzada per l'Oficina Sant Cugat Solidari.

La mostra l'integren una vintena de cartells de gran format que, a partir de textos de poetes llatinoamericans sobre la pau i la solidaritat, interroga els ciutadans amb jocs de paraules i colors. El creador d'aquesta mostra, Alekos, ha explicat l'origen d'aquests cartells, que va encarregar l'Organització d'Estats Iberoamericans:

Alekos

L'objectiu era fer uns cartells que expliquessin què es feia a la seu de la OEI, però va acabar convertint-se en un material molt útil


La mostra forma part de la campanya 'Sant Cugat viu Colòmbia' que, segons el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, vol sensibilitzar els ciutadans sobre el respecte i la diversitat cultural. Toni Ramon ha subratllat que aquesta exposició acosta una cara de Colòmbia que, sovint, queda amagada per la imatge distorsionada que ens arriba a través dels mitjans de comunicació.

Toni Ramón

Volem donar a conèixer una altra cara de Colòmbia, que és un país d'artistes, i d'una gran cultura


'La palabra pintada' ha viatjat per diferents països llatinoamericans durant 12 anys i ara ha arribat per primer cop a Cataluya després de visitar Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.