Dolors Vilarasau: 'Els del PP saben fer més comèdia que els mateixos actors'


Temes relacionats

El PP marxa de 'Pedra i Sang' pel tracte a l'Església i l'independentisme (20/des/13)


  • Comparteix:

La presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau

La presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau

La presidenta d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, lamenta que els regidors del PP 'facin més comèdia' que els mateixos actors del muntatge i els recomana 'que es prenguin una tisana'. Vilarasau respon així a la reacció dels regidors del PP Jordi Carreras i Álvaro Benejam, que han abandonat la representació d'aquest divendres a mitja funció perquè consideren que l'obra és ofensiva pel tracte que dóna a temes com l'Església i la independència.

Davant les declaracions de Carreras en què deia que 'Pedra i Sang' està mancada de rigor històric, Vilarasau ha explicat que l'obra es basa en fets reals, però consta d'un component literari important. Per això, segons la presidenta de l'entitat i directora del muntatge, les intervencions dels monjos no són fidedignes a la història, perquè el seu paper es basa en encarnar el poder. El mateix succeeix amb el poble, que 'no té un punt de vista partidista', sinó que representa 'allò que se sent pel carrer i que pensa la gent'.

Vilarasau també ha defensat el rigor de protagonistes com Berenguer de Saltells i l'abat Biure, i ha dit que, en aquest cas, 'estan tractats amb un respecte total'. La presidenta d'Amics de Pedra i Sang ha lamentat que els regidors del PP s'aixequessin a mig muntatge en una acció que, segons Vilarasau, demostra que saben fer més comèdia que els mateixos actors de l'obra.

Dolors Vilarasau

Els del PP els vaig trobar molt crispats. Els recomano que es prenguin una tisana. El fet de sortir a mitja representació fa que demostri que saben fer més comèdia que els actors.


El president del PP, Jordi Carreras, ha titllat aquest divendres 'Pedra i Sang' de 'barroera' i creu que li manca 'el rigor intel·lectual necessari per a qualsevol obra de teatre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.