El concert de Nadal de La Unió reuneix les veus de tres corals


  • Comparteix:

L'escenari ha unit les tres formacions / Foto: La Unió

L'escenari ha unit les tres formacions / Foto: La Unió

La Coral de La Unió estreny lligams amb altres corals catalanes. La formació s'ha unit aquest dissabte a la Coral Infantil de l'escola Pi d'en Xandri i la Coral Talía de Sabadell en el tradicional concert nadalenc al Teatre la Unió, que per primera vegada ha incorporat la dansa.

Any rere any, la Coral de La Unió convida altres formacions per compartir escenari en el concert de Nadal. Enguany, els grups convidats han estat la Coral Talía de Sabadell i una agrupació de la ciutat, la Coral Infantil de l'escola Pi d'en Xandri. La directora de la Coral de La Unió, Lourdes Garcia, ha explicat que la intenció d'aquestes col·laboracions és estrènyer lligams i renovar cada any el repertori del concert.

Lourdes Garcia

És una forma que altres corals coneguin Sant Cugat i puguin fer un intercanvi cultural i, d'altra banda, si sempre són les mateixes corals acaba convertint-se en el mateix concert.


A més, aquest any l'espectacle ha incorporat algunes peces de dansa. La directora de la Coral de La Unió, Lourdes Garcia, ha destacat que la dificultat d'aquesta actuació és la coordinació entre formacions.

Lourdes Garcia

Totes les corals disposen de les seves partitures des de fa temps, amb la qual cosa cada coral ha assajat per lliure. Avui ho hem posat tot en comú i ha anat força bé.


Aquest concert entra dins un programa d'intercanvis que permet a la Coral de La Unió conèixer les formes de fer d'altres entitats, així com incorporar noves idees per reinventar-se.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.