El Pessebre interactiu de Valldoreix reuneix entitats i públic entorn la solidaritat


  • Comparteix:

Edició anterior de l'espectacle

Edició anterior de l'espectacle

El Pessebre interactiu i benèfic de Valldoreix a càrrec del grup Espiral torna a unir tradició i solidaritat en sis funcions programades per aquest cap de setmana. L'obra, que s'ha estrenat aquest dissabte, aplega sis entitats del territori i la incorporació de la secció infantil de la coral l'Harmonia . Els diners i aliments recaptats es destinaran a Càritas.

Des de fa més d'una dècada, 'Escenes de pessebre' porta a l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix alguns dels episodis més significatius del text de Folch i Torres adaptats pel Grup de Teatre Espiral.

La singularitat, però, és que el públic es converteix en una part indispensable del muntatge, ja que no només pren part del diàleg de l'obra, sinó que poden fer donatius i aportar aliments. El públic, juntament amb les entitats del territori, són els protagonistes d'aquesta iniciativa solidària, tal com ha explicat la directora del grup Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Què és el més important? La trobada d'entitats i la recollida d'aliments per a Càritas.


Escrihuela també ha destacat la solidaritat dels assistents, que any rere any fan créixer les donacions econòmiques i d'aliments, que es destinen a Càritas.

Trini Escrihuela

Cada any ens superem tot i la crisi. La gent participa molt i porta més aliments.


El muntatge s'ha estrenat aquest dissabte i es representarà en quatre funcions diumenge. Seran a les dotze i dos quarts d'una del migdia, i a dos quarts de set i dos quarts de vuit del vespre.

L'espectacle compta amb la participació de Pentagrama, Els Marxosos del Vallès, Teatre Espiral i les corals Albada, Esclat de Germanor i l'Harmonia, que a més incorpora per primera vegada un cor infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.