'Com un mirall', la nova cantata de Camerata


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la cantata

Moment de la presentació de la cantata

Camerata Sant Cugat proposa una nova cantata de Nadal i aquesta vegada ho fa combinant la poesia de Carles Duarte, la música de Manel Gil-Inglada i la veu de l'actriu Marta Angelat. 'Com un mirall' arriba aquest diumenge, a les set de la tarda, al Teatre-Auditori i compta amb un fragment del 'Messiah' de Haendel i una segona part de nadales.

Manel Gil-Inglada és el compositor de la melodia i Carles Duarte signa la lletra. Gil-Inglada és creador de bandes sonores per a audiovisuals, sobretot per a dibuixos animats. El director de Camerata, Xavier Baulies, ha posat en valor el fet de reunir aquest tipus de música amb la 'simpatia' de Carles Duarte.

Xavier Baulies

És una cantata brillant, que estimula els sentits. Reunir la música de Gil-Inglada i la simpatia del Duarte ha estat una combinació explosiva.


Un tercer ingredient de la proposta és la veu de l'actriu valldoreixenca Marta Angelat, que serà la responsable dels preludis a les diferents parts del muntatge. Angelat celebra la seva tercera participació amb Camerata ja que, com ha dit, li permet treballar de forma diferent a com es fa en el món de la interpretació. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la capacitat de Camerata d'innovar amb propostes arriscades.

Xavier Escura

Sempre s'ha caracteritzat per les seves innovacions i apostes agoserades que sempre surten bé.


Les entrades tenen un preu de 15 euros i estan disponibles al web del Teatre-Auditori i a l'Oficina de Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.