L'Ateneu premia els pessebres de Josep Casas, Rosa Llunell i el Terra Dolça


  • Comparteix:

L'Ateneu ha premiat aquest dilluns els pessebres de Josep Casas en la categoria tradicional, Maria Rosa Llunell en la d'artístic i el Terra Dolça en la d'innovació. Un recorregut poètico-musical ha visitat els pessebres del centre i ha posat punt final a l'Ateneu, on s'han atorgat els guardons a les creacions més originals.

El centre s'ha omplert de música i poesia amb un recorregut que ha anat fent parada als pessebres que es poden veure des de les finestres de les llars. Una trentena de persones han visitat les creacions en una ruta que ha acabat a l'Ateneu, on ha tingut lloc l'entrega de premis del concurs de pessebres. Després d'uns anys sense celebrar-se, el certamen ha reviscut enguany en una edició que ha acollit 22 pessebres. Un dels membres del jurat, Toni Ramon, ha destacat l'originalitat de les creacions que s'han presentat al concurs.

Toni Ramon

En els pessebres que estem acostumats a veure a les cases, hem de dir que hi ha autèntiques meravelles. En recuperar el concurs, molta gent se'n ha assabentat a partir dels mitjans de comunicació.


Els guanyadors han rebut un lot de productes de la pastisseria Sàbat, un diploma i una subscripció al setmanari 'Diari de Sant Cugat'. Josep Casas, Maria Rosa Llunell i el Terra Dolça han explicat que han intentat plasmar la tradició i la innovació en les seves obres.

Guanyadors

La meva filla em va comentar de fer pessebres tradicionals, i ara el faig. / Intentem canviar el repertòri any rere any. / Fa molt de temps que faig pessebres de barrufets i Terra Dolça em va proposar fer el seu.


L'Ateneu també ha guardonat amb un diploma els guanyadors del segon i tercer premi de cada categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.