Blue Velvet tanca gira a casa i entre amics abans de renovar-se


  • Comparteix:

Blue Velvet, en el concert de comiat

Blue Velvet, en el concert de comiat

El grup santcugatenc Blue Velvet ha tancat aquest dilluns la seva gira #eraseunavezlacuriosidad, després de gairebé un centenar d'actuacions per Catalunya amb el seu primer disc. Ara la formació pararà per descansar i renovar un projecte que, diu, seguirà viu com a concepte musical tot i aquesta aturada.

Blue Velvet ha tancat la seva primera gira a casa per casualitat, després d'ajornar-se el concert previst per al 19 de juliol passat, però ho ha fet d'una manera molt especial: al vestíbul del Teatre-Auditori, en companyia dels seus seguidors més propers, amb banda i de manera gratuïta.

D'aquesta manera, les tres components del grup - Letícia Martín, Anna Figueras i Laura Peinado- han finalitzat una gira llarga que les ha portat per tot Catalunya per presentar el seu primer disc 'Érase una vez...la curiosidad', que han produït, maquetat i distribuït elles mateixes. Un esforç que ha obtingut la resposta del públic, més enllà de la indústria musical, segons Martín.

Letícia Martín

El públic molt bé, ho hem notat molt en els concerts i en les xarxes socials. Hem recuperat la inversió que vam fer per gravar el disc amb la venda de discs.


Ara, el trio femení, que fa set anys que toca junt, farà un descans amb l'objectiu de renovar el projecte. Martín ha avançat que, tot i aquesta aturada, la formació seguirà viva com a concepte musical, però canviarà.

Letícia Martín

Blue Velvet com a concepte musical no desapareix, però canviarà molt.


En el darrer concert de la gira, el trio femení de pop jazz ha estat acompanyat per Eduard Balaguer i Xavi Manyoses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.