El Pessebre Vivent sedueix de nou els santcugatencs als Jardins del Monestir


  • Comparteix:

El Pessebre Vivent ha atrapat aquest dimarts l'atenció de centenars ciutadans un any més en la tradicional recreació del naixement de Jesús als Jardins del Monestir. La iniciativa, organitzada per exmembres del Grup de Joves de la Parròquia, ha arribat a la 36a edició enguany amb la participació de 100 nens i nenes.

Com cada any, el dia abans de Nadal el Pessebre Vivent de Sant Cugat cobra vida. Nens i nenes de quatre a 11 anys han reproduït, acompanyats d'una veu en off, els diferents quadres escènics del naixement de Jesús de la mà d'exmembres del Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià.

Els santcugatencs, petits i grans, han assistit a històries tradicionals com l'Anunciació a Maria, l'Anunciació a Josep, l'Anunciació al poble, l'escena d'Herodes, la visita dels Reis i el Naixement de Jesús.

Una dels membres de l'organització, Marta Dern, ha afirmat que el Nadal a Sant Cugat 'no seria Nadal' sense aquesta tradició.

Marta Dern

El Pessebre és únic perquè el fan nens i l'organitzem joves. I creem un caliu familiar.


Els visitants del pessebre, en gran part famílies, han destacat la qualitat de la recreació de les escenes.

Santcugatencs

El vam començar amb la primera filla i ara amb la segona. / He portat els meus néts perquè vegin el pessebre. / M'agrada la il·lusió dels nens quan fan la representació


Aquesta edició ha estat marcada per millores en els efectes de llum i l'ús d'animals vius. El Pessebre Vivent ha arribat enguany a la 36a edició.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.