Exhaurides les entrades per al 'Concert per a nadons' i el ballet Ullate


Temes relacionats

Baras, Tortell Poltrona i Josep Maria Pou, a la nova temporada del Teatre-Auditori ( 2/des/13)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori torna a acollir el 'Concert per a nadons'

El Teatre-Auditori torna a acollir el 'Concert per a nadons'

Les entrades per a les funcions al Teatre-Auditori del 'Concert per a nadons' i el Víctor Ullate Ballet estan exhaurides. Els dos espectacles tindran lloc aquest gener i tanquen la darrera programació de l'equipament cultural.

El Víctor Ullate Ballet pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori el divendres 24 de gener a les nou de la nit. Agafarà el relleu el 'Concert per a nadons' amb tres funcions diumenge 26 de gener. Aquests dos espectacles tanquen la darrera programació del Teatre-Auditori, que el 31 de gener dóna el tret de sortida a les noves propostes amb la ballarina Sara Baras i l'espectacle 'La Pepa'.

Teatre

En teatre, l'equipament acollirà 'Los hijos de Kennedy', dirigida per Josep Maria Pou i interpretada per Maribel Verdú i Ariadna Gil, entre d'altres. La nova temporada també inclou 'Red Pontiac', del dramaturg Pere Riera, i 'Julio César', de William Shakespeare i dirigida per Paco Azorín.

La companyia T de Teatre tornarà a trepitjar l'escenari de l'espai amb l'espectacle 'Dones com jo' de Pau Miró. També ho faran els actors santcugatencs Ramon Madaula i Francesc Orella amb l'obra 'Un aire de família', dirigida per Pau Durà, i Montserrat Carulla amb la comèdia 'Iaia!!!', que va estrenar-se al festival Temporada Alta. L'humorista Berto Romero forma part de la programació amb el monòleg 'Sigue con nosotros'.

Música i òpera

La música arribarà al Teatre-Auditori al febrer amb el concert de Pitingo, que forma part del cicle Catalunya Arte Flamenco, i l'actuació de la Motis Chamorro Jazz Band. Els Amics de les Arts, habituals de l'equipament, presentaran el nou disc i precediran l'actuació del pianista Chick Corea, considerat un dels millors intèrprets de jazz.

La música clàssica serà present al Teatre-Auditori amb un concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, una actuació de les artistes santcugatenques Patrícia de No i Cristina Casale, i la interpretació de 'Carmina Burana' de la mà del Cor del Gran Teatre del Liceu. 'Così FUN tutte', dirigida per Carol López, es tornarà a representar a l'equipament. L'òpera també arribarà amb 'Norma' de Bellini i 'La Bohème' de Puccini, les dues de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Dansa

El Ballet Nacional de Espanya portarà a Sant Cugat 'Grito / Medea', un espectacle que combina dues coreografies sobre els mites clàssics. En un registre totalment diferent, Brodas Bros pujarà dalt de l'escenari amb el muntatge 'Concierto Concepto', que està nominat als Premis Butaca. La temporada de dansa posarà punt final amb el Malandain Ballet Biarritz, que representarà 'Magnifique Txaikovski Suites'.

Programació infantil

La programació infantil del Teatre-Auditori engegarà amb 'Superaventura', el concert del grup musical del Super 3. El pallasso Tortell Poltrona, guardonat amb el Premi Nacional de Circ 2013, trepitjarà l'escenari de l'equipament amb el muntatge 'Post Clàssic'. Els més petits també podran gaudir de la música amb un concert de les Macedònia, l'espectacle musical 'Jan & Júlia: benvinguda nanny!' i l'actuació de Cristina Casale i Jordi Bosch. La màgia arribarà de la mà del Mag Lari amb el muntatge 'Els Amics del Mag Lari 3'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.