La música 'a capella' del Cor Vivaldi impregnarà el Monestir


  • Comparteix:

El Cor Vivaldi actuarà al Monestir / Foto: Cor Vivaldi

El Cor Vivaldi actuarà al Monestir / Foto: Cor Vivaldi

El Cor Vivaldi omplirà el Monestir de música 'a capella' amb un concert protagonitzat per les veus blanques i la polifonia vocal sacra. L'acte organitzat per Camerata Sant Cugat forma part del 2n Cicle de Música Sacra Coral i té lloc aquest divendres a les nou del vespre.

El Cor Vivaldi, reconegut com una de les millors formacions corals europees, presentarà un programa variat i actual de música religiosa per a veus blanques. Es tracta d'un conjunt dirigit per Òscar Boada i que ha estat guardonat amb diversos premis internacionals i amb la Creu de Sant Jordi. De fet, enguany la formació celebra el seu 25è aniversari i ho fa en bona forma i el número de cantaires més elevat de la història, ha explicat Boada al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa'.

Òscar Boada

Som 48 cantaires i tenim molts projectes. Estrenarem una obra d'Albert Guinovart al Palau de la Música.


El concert porta per títol 'A·cap·pela' i l'entrada té un preu de 10 euros. Les entrades es poden adquirir el mateix dia de l'esdeveniment a dos quarts de nou del vespre. El Cicle de Música Sacra Coral està organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i amb el suport de l'Ajuntament. Els diners recaptats amb la venda de les entrades es destinaran a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.