Ja no queden entrades per a l'espectacle de Sara Baras al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment del muntatge / Foto: Teatre-Auditori

Moment del muntatge / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle 'La Pepa' de Sara Baras ha exhaurit les entrades per a la seva representació al Teatre-Auditori. De fet, aquest muntatge obre la nova programació de l'equipament cultural, el 31 de gener a les nou de la nit.

'La Pepa' es va estrenar el 2012 per commemorar el 200 aniversari de la promulgació de la Constitució de Cadis. La posada en escena compta amb un gran elenc artístic i coreogràfic, en què destaquen, com a totes les produccions de Sara Baras, la música, l'escenografia i un elaborat vestuari.

Amb una dramatúrgia de base flamenca, 'La Pepa' recull el Cadis de l'època (1810-1812), l'horror de la guerra, la bellesa de la seva terra, la importància de crear una constitució històrica per al món, la influència, l'esperança, l'alegria, les ganes de viure i, sobretot, la llibertat, segons expressa la presentació del muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.