L'exposició de Marià Vayreda a la Casa Aymat atrau l'interés de més de 4.000 persones


  • Comparteix:

L'exposició ha estat instal·lada a la casa Aymat.

L'exposició ha estat instal·lada a la casa Aymat.

Prop de quatre mil persones han visitat l'exposició de Marian Vayreda que la Casa Aymat ha acollit amb motiu del centenari del seu naixement. A més, 800 ciutadans han assistit a les visites guiades que s'han organitzat els diumenges per aprofundir en l'obra d'aquest prestigiós artista de l'Escola d'Olot.

Des del passat desembre, gairebé 4.000 santcugatencs s'han interessat per aquesta mostra, integrada per 76 quadres. L'exhibició ha permès que els amants de l'art coneguessin els punts forts de Marian Vayreda com són el seu profund catalanisme i catolicisme o el seu estudi de la figura i el paisatge.

El director del Museu, Lluís Campins, s'ha mostrat satisfet per la bona rebuda que ha tingut l'exposició, però sobretot per l'experiència que s'han portat els visitants que han desfilat per la Casa Aymat:

Lluís Campins

La veritat és que el boca-orella ha funcionat molt bé


A més, 800 persones han participat en les visites guiades que ha organitzat el Museu. Una iniciativa que força seguiment, a l'igual que les tres conferències que ha preparat l'entitat per posar llum en aquelles teories que consideraven que Marian Vayreda era el 'geni desconegut'. Ho explica Lluís Campins:

Lluís Campins

La mostra i les iniciatives han permès conèixer una mica més a aquest artista


La mostra, que va inaugurar la temporada d'exposicions del Museu, és una iniciativa de la Fundació Caixa Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.