Femarec demostra que la seva força és imparable


  • Comparteix:

Els 22 actors del grup han tornat a superar-se al Teatre-Auditori

Els 22 actors del grup han tornat a superar-se al Teatre-Auditori

'La força', la 17a producció teatral de Femarec, ha deixat impactat aquest diumenge el públic del Teatre-Auditori. El muntatge, valent i directe, assenyala directament el públic per explicar la realitat d'uns actors que tenen alguna discapacitat i que han demostrat, una vegada més, que són capaços de fer tot allò que es proposen.



'La força' és segurament el muntatge més punyent, directe i valent de Femarec. En aquesta ocasió els actors es despullen, ho fan sense por, capaços d'explicar dalt d'un escenari allò que senten i pateixen, presentant-se amb noms i cognoms i encarant la realitat que els ha tocat viure. La directora la Companyia de Teatre de Femarec, Glòria Rognoni, ha explicat a Cugat.cat que tot el que diuen els actors és real i està més que consensuat.

Glòria Rognoni

El que expliquen els actors és el que els passa a cada una de les persones que hi ha dalt l'escenari. La quarta paret desapareix.


Els pocs espectadors que han pogut veure el muntatge a Sant Cugat han sortit colpits i impactats amb la sinceritat de cada un dels actors. Rognoni ha deixat clar que el teatre de Femarec és un teatre que va més enllà del teatre i ha puntualitzat que per qui pot ser més terapèutic és precisament per al públic.

Glòria Rognoni

És un teatre que ens aquests moments és més interessant que mai. El teatre social hauria de ser el més privilegiat del moment.


'La força' es va estrenar a principis de desembre al Casino l'Aliança del Poblenou de Barcelona i de la capital ha passat al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Ara el grup de teatre seguirà esperant rebre més oportunitats per seguir mostrant la seva feina dalt dels escenaris sent conscients però que, una vegada més, hauran de demostrar més que ningú per tornar a omplir un teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.